INDUSTRIËLE WAS- EN DROOGINSTALLATIES

INDUSTRIËLE WAS- EN DROOGINSTALLATIES

INDUSTRIËLE WAS- EN DROOGINSTALLATIES

INDUSTRIËLE WAS- EN DROOGINSTALLATIES

INDUSTRIËLE WAS- EN DROOGINSTALLATIES

INDUSTRIËLE WAS- EN DROOGINSTALLATIESCretel Hygiene

De wasinstallaties worden voornamelijk gebruikt in de voedingsverwerkende industrie, maar ook in de farmaceutische industrie, logistiek centra, hospitalen en zo veel meer. Installaties zijn CE gekeurd, en hebben een ruime marge inzake veiligheid en hygiëne. Een uitermate flexibele modulaire constructie beperkt ten zeerste de operationele kosten door een laag water-, energie-, en chemieverbruik.

Alle machines worden voorzien van een sturing met dialoog, controle en foutmelding op de essentiële parameters volgens HACCP. Droogsystemen kenmerken zich door hun laag opgenomen vermogen en speciale techniek van luchtmessen.

Een sterke klantengerichtheid maakt van Cretel een ideale partner voor het oplossen van complexe wasproblemen. Samen met onze partners uit de ATS groep kunnen we aanvullend materiaal ontwerpen en leveren, zoals stapelaars, transport- en opslagsystemen.

Met tevreden klanten over de ganse wereld, onderscheiden wij ons van onze collega’s door het streven naar een permanente klantentevredenheid. Niet enkel tijdens de uitvoering en levering, maar vooral gedurende de jaren erna.

Stel ons op de proef, wij nemen de uitdaging met plezier aan

CRETEL

Gentsesteenweg 77a
9900 Eeklo

Tel +32 (0)9 376.9595
Fax +32 (0)9 376.9596

info@cretel.com
www.cretel.com