Turnkey food technologies

T.F.T. - Turnkey Food Technologies - is een cluster van fabrikanten van machines en uitrustingsgoederen. De bedrijven zijn gevestigd in de Vlaamse regio die bekend staat voor een kwalitatief en innoverend productbeleid. TFT-leden verbinden zich ertoe om het milieu en de internationale normen omtrent kwaliteit, ergonomie, veiligheid en hygiëne te respecteren

TFT leden zijn actief in verschillende industriële segmenten, voornamelijk in de voedingsverwerkende industrie maar ook in gezondheids-, farmaceutische - en bouwnijverheid. Elk TFT bedrijf werkt op zelfstandige basis, maar voor totaalprojecten kunnen alle of meerdere leden een gezamenlijke offerte afleveren volgens de voorkeur van de klant.

De samenwerking tussen de TFT bedrijven heeft als doel het bevorderen van Vlaamse export. Het samengaan van technische kennis en onderzoek moet resulteren in verbeterde en vernieuwende technologieën in het voordeel van alle klanten. 

U vindt ongetwijfeld een antwoord binnen de TFT groep zowel voor uw nieuwe projecten als voor het verhogen van het rendement en flexibiliteit van bestaande installaties. Een ruime ervaring  laat de TFT leden toe hun klanten te adviseren bij hun behoeftes en hun te begeleiden naar de beste opties, mèt alle voordelen daaraan verbonden.

Klantentevredenheid is onze maatstaf voor succes. 


TFT

Maesbossen 3
9160 Lokeren
Belgium

Tel + 32 (0)9 337 76 60
Fax +32 (0)9 337 76 69

info@polysto.com
www.polysto.com